ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *
كپچا *

با هم ساک سَر بیِلیم

http://bijar.ir/_bijarportal/images/bijar_food_blog/ash_porshkeh.jpgدوستان بزرگوار، ساك بخارديني!؟ اصلا دونی چیه!؟ حتما این محرم دله شم قسمت بویه که بخارین. نساء خاله امروز ام وسته ساك سربييشته. ساك، سبزي هستو نخود هستو آردُ سيرُ گوشتُ دِمبهُ نِمِك و تِرشي و دارگَرم.

http://bijar.ir/_bijarportal/images/bijar_food_blog/ash_porshkeh.jpg

سِلام دوستداران خواننده، كدبانوهاي عزيز، اَما بِئومي خدمت يكي از آشپزهاي معروف روستاي بالاجاده، به نام نساء خاله.

نساء خاله يكی از آشپزهايي هسته كه خوشبختانه اهالي محل وشان آشپزي ره خله قبول دارنه و هميشه وشان هنر ج بهره ورنه. عجب شانسي دارنه وشان خانواده كه هميشه وشان دست پج خوارنه، نا، شانس نيه سعادتيه كه نصيبشان بويه!

خا دوستان بزرگوار، ساك بخارديني!؟ اصلا دونی چیه!؟ حتما این محرم دله شم قسمت بویه که بخارین. نساء خاله امروز ام وسته ساك سربييشته. ساك، سبزي هستو نخود هستو آردُ سيرُ گوشتُ دِمبهُ نِمِك و تِرشي و دارگَرم. اول نُخودِ خام گیرمی، بعدِ خام بَییتِن گوشتُ و نخودُ و پیازه با هم سَر یِلمی.اینان که نیم پَت بَیینه وِنه سبزی که جعفری هسته ره شندمبی. یک ساعت که طول بَکشیه اسفناجِ آردِ مال کامبی شنِدِمبی وِن دِله. یکی از موادی که وِره خَله خوشمِزه کانده سیر هسته. راستی سیر داغُم بِل بووو. شعله ره کم کامبی تا مِلا مِلا جوش بِخاره.

شماره الان هوس كارده! نه؟ اميدوار هستمه كه با اين توضيحاتي كه هدامه بتونين خاش وسته خار و نوش جان هكانين.

راستي خوشمزگي هاي زندگي شم ياد ج نشو...

نوشتن دیدگاه

1- لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
2- نظراتی را که حاوی توهین یا خلاف قوانین اجتماعی و اخلاقیست، منتشر نخواهد شد.

* نكته: نظرات اعضاي سايت كه به حسابشان وارد شده باشند، بدون نياز به تاييد منتشر خواهد شد.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

لینکستان