ورود ثبت

ورود به حساب کاربری خود

نام كاربري *
رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *
كپچا *

امروز ناهار، مهمان ما هستید

امروز ناهار مهمان ما هستید
بفرمایید کپور کله

مواد لازم :

1- سیر خام  
2- برگ سبز سیر در صورت موجود بودن  
3- نمک، فلفل ، زرد چوبه   
4- رب انار 
5- کله ی ماهی  
6 – کپور یا ماهی و یا تلاجی درسته و پاک شده 3 تا 4 عدد 
7- اشپل ماهیeshpel ( تخم ماهی و کپور)

شیوه ی پخت :

این غذا گویای فراوانی کپور ، ماهی و تلاجی در منطقه بود، مصرف زیاد آن را در فصولش می رساند. زیرا برای پختن آن چند سر کپور ، ماهی و تعدادی کپور یا ماهی درسته لازم است. « کپور کله » را بیشتر از پاییز  تا وسط های بهار می پزند.
ابتدا تعداد چند سر تمیز کرده و آبشش بیرون آورده ی کپور یا ماهی را از بدن جدا می کنیم(بدن آن را به مصرف غذا های دیگر می رسانیم) و چند کپور یا ماهی درسته و تمیز کرده و روده و آبشش و... بیرون آورده و فلس گرفته را همراه با تخم ماهی های ماده و نر به آن می افزاییم و آنها را درون قابلمه یا دیگی مناسب که به مقدار کافی آب دارد می ریزیم سپس دیگ را روی شعله می گذاریم. بعد از آن سیر خام را کوبیده و با برگ های چند تکه سیر سبز ، نمک ، فلفل و زرد چوبه و رب انار داخل دیگ اضافه می کنیم. آب دیگ که به جوش آمد و محتوا آب پز شد ترشی و نمکش را میزان می کنیم . پس از جا افتادن کپور کله دیگ را از روی شعله بر می داریم تا کمی سرد شود. در این موقع برخی تیغ های درشت بدنه ی کپور را با دست های تمیز خود جدا می کنیم و گوشت آن را داخل کپور کله می ریزیمو سپس سیر داغ به آن اضافه می کنیم کپور کله را بیشتر با پلو ( = پلا pela) می خوردند.

این هم یه غذای محلی در مطبخ روستای بالاجاده، حالا میتونین نوش جان کنین.

 

کانال تلگرامی سامانه اطلاع رسانی روستای بالاجاده:  @balajadeh

نوشتن دیدگاه

1- لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
2- نظراتی را که حاوی توهین یا خلاف قوانین اجتماعی و اخلاقیست، منتشر نخواهد شد.

* نكته: نظرات اعضاي سايت كه به حسابشان وارد شده باشند، بدون نياز به تاييد منتشر خواهد شد.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

لینکستان